Spørgsmål og svar

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor er oplistet nogle af de spørgsmål, som kunder og andre interesserede ofte stiller.

Skal man forberede sig inden man mødes med psykologen?

Man behøver ikke at forberede sig, men det kan i nogle tilfælde være en fordel. Det kan man kontakte Goetz Consulting og aftale nærmere om.

Hvordan begynder man?

Man begynder med et afklarende møde. Her taler man om, hvad personen, parret, teamet eller organisationen ønsker - og om hvad Goetz Consulting kan tilbyde.
Er man enige om, at det ser ud til kunne passe sammen, går man i gang med samarbejdet.

Hvilke mål, ønsker eller problemer kan man komme med?

Nogle henvender sig for at blive klogere på eller blive bedre til at forstå sig selv, deres parforhold, deres familieliv, deres arbejde, deres organisation eller deres virksomhed - eller for at finde meningen med at være der.
Nogle henvender sig for at arbejde med vanskeligheder, problemer, udfordringer, dilemmaer eller ømme punkter - det kan være hos dem selv, i parforholdet, i familielivet, i samarbejdet, på arbejdet, i deres organisation eller i deres måde at omgås hinanden eller andre på.
Nogle henvender sig, fordi de vil gennemføre nogle ændringer - og ønsker at drøfte det med en udenforstående og uvildig person.
Nogle henvender sig for at arbejde med vanskeligheder, problemer, udfordringer, dilemmaer eller ømme punkter - det kan være hos dem selv, i parforholdet, i familielivet, i samarbejdet, på arbejdet, i deres organisation eller i deres måde at omgås hinanden eller andre på.
Det kan være ønsker om større respekt for sig selv og andre, bedre kommunikation, færre konflikter og større ordentlighed og respekt overfor hinanden, der gør, at man henvender sig.
Ønsker om at udvikle større energi, bedre løsninger og højere produktivitet er også typiske grunde til henvendelser.
Mange henvender sig på grund af etiske eller moralske udfordringer. For eksempel henvender ledere sig, når noget af det, der sker i deres organisation føles forkert og samtidigt svært at håndtere.
Stress, overbelastninger, tab, at have mistet og andre psykiske belastninger kan være grunde til at henvende sig. Men det kan positive omstændigheder også være:
Goetz Consulting arbejder således også med mennesker - herunder i organisationer - der allerede er inde i en positiv udvikling, har succes, oplever fremgang, medgang, trivsel, glæde eller begejstring - og gerne vil sørge for at give det plads, nyde det, udfolde det og passe på det.

Spørgsmål, der ikke står på listen - kan man ringe uforpligtende og høre nærmere om dem?

Ja, spørgsmål - herunder praktiske og forbrugeroplysende - besvares med glæde.
Goetz Consulting, Hestkøbvej 11D, 3460 Birkerød Tlf.: +45 45 54 20 07 Mobil +45 30 20 65 92 Email: mailmail CVR-nr.: 29349134 ©  Goetz Consulting